Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

New York

Grupp- och konferensresor New York

GRUPP & KONFERENS NEW YORK – En underbar stad att uppleva tillsammans med vänner och kollegor. Låt er influeras av trender, känn pulsen och flanera längs de breda avenyerna. Kanske startar ni dagen med en power-walk i Central Park och avslutar med en drink medan ni njuter av vyn från någon av stadens många takterrasser. New York passar utmärkt som destination för en resa med hela företaget eller ledningsgruppen, incentive, kick-off eller kanske en studieresa för trendspaning, gastronomi och arkitektur. Flygtiden till New York är cirka åtta timmar och transfer från flygplatsen in till Manhattan tar cirka en timme.

Paketpris fr.

9995:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till New York avgår från Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup. Från Göteborg Landvetter går det flyg med byte.

  Flygtiden till New York är cirka åtta timmar.

  Transfer från flygplatsen Newark eller JFK in till Manhattan tar cirka 30-60 minuter beroende på trafik.

  Hotell & konferens

  Hotellen i New York passar grupper i olika storlekar och finns i olika prisklasser. De ligger på centrala Manhattan med närhet till New Yorks stora utbud av sevärdheter och restauranger.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för New York längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, New Yorks restaurangscen är en ständig inspirationskälla för all världens kök. Varje stadsdel på Manhattan har sin egna kulturella karaktär; vilket även speglas i det lokala restaurangutbudet. Vi tipsar om härliga ställen som ni absolut inte får missa, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Klassisk Sightseeing

  Klassisk sightseeing i New York tillsammans med privat guide. Exempel på sevärdheter som vi ser är Empire State building, Central Park, Rockefeller Center och Grand Central. Vill ni ha guidning med inriktning på ett specialintresse (det som ni arbetar med eller är intresserade av) så ber vi guiden att sätta ihop ett förslag på en specialinriktad rundtur anpassad just till er grupp.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  High Line Sightseeing

  Highline är en allmän park-bro som sträcker sig genom Meetpacking district på Manhattan. High Line är öppet året runt, alla dagar i veckan och inträdet är gratis. För de som önskar få en mer nischad tur; inriktat på ert företags arbetsområde, finns möjlighet att boka en privat guidad tur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Harlem Gospel Tour

  Få saker är väl så signifikant med USA som kyrkbesök med gospel på söndagarna. Turen tar er till Harlem på Manhattan som speglar en annan sida av staden. I Harlem finns över 400 kyrkor och stadsdelen visar en mer ruffig och ”äkta” del av New York. Vi besöker en gudstjänst och får uppleva gospelns själfulla musik som lämnar få oberörda.  Möjlighet finns att kombinera gospelturen med en äkta amerikansk brunch.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Musikal på Broadway

  På Broadway spelas de främsta och största musikalerna i världen. Vi hjälper er att boka biljetter och platser till populära föreställningar som Mama Mia, Lion King och Phantom of the Opera.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Helikoptertur Manhattan

  Flyg över Manhattan, Brooklyn och Williamsburg och dess ikoniska broar. Från ovan se du New Yorks många kända sevärdheter som Empire State, FN- och Chryslerbyggnaderna, Ellis Island och självklart Frihetsgudinnan.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.