Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Julbordsresa till Warszawa

Julbordsresa för grupper och företag Warszawa

En upplevelserik och prisvärd resa till livliga Warszawa, Polens vackra huvudstad. Staden är en av Östeuropas verkliga kulturella sevärdheter och bjuder på en härlig blandning av gedigen historia och moderna skyskrapor. Känn historiens vingslag i Stare Miasto, Gamla Stan, som finns med på UNESCO:s världsarvslista eller njut av kulinariska upplevelser. Upplev ett mysigt julfirande i denna praktfulla stad!

I detta paket ingår flyg t/r från Stockholm Skavsta, tre nätter på 5-stjärnigt hotell, julmiddag en kväll, privat transfer t/r, frukost, flygskatter. Det tar cirka en och en halv timme att flyga och transfer från flygplatsen tar cirka 45 minuter.

Denna resa går att boka för sällskap från fyra personer och uppåt och går att göra från den 24 november 2019 och hela december ut.

Paketpris fr.

4895:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Julmiddag första kvällen
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Direktflyg till Warszawa avgår från Stockholm Arlanda, Skavsta, Göteborg, Malmö Airport och Köpenhamn Kastrup. Flyget går varje dag. De flesta som gör denna resa åker fredag förmiddag-söndag eftermiddag men denna resa går lika bra att göra t.ex. måndag-onsdag eller onsdag-fredag.

  Flygtiden till Warszawa är cirka en och en halv timme.

  Transfer från flygplatsen Frederic Chopin tar cirka 20 minuter in till centrala Warszawa och från flygplatsen Modlin cirka 45 minuter.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Warszawa har alla bra standard med centralt läge i stadskärnan.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restaurang

  Utflykter och aktiviteter hjälper vi er att arrangera och boka in. Se ett par förslag för just Warszawa längre ner på denna sida! Vill ni ha hjälp att ordna studiebesök på företag i er bransch så hjälper vi även till med det.

  Restauranger, julmiddag en kväll ingår i grundpaketet. Utöver det så hjälper vi gärna till att ordna luncher och middagar för övriga tider och dagar. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing klassisk

  Se de äldsta kvarteren i Warszawa, det kungliga slottet och en mängd andra landmärken och byggnader tillsammans med guide, turen avslutar ni i spåren från Andra världskriget.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Sightseeing special

  Kul och annorlunda sightseeing som görs med minibussar/vans från 80-talet och underbara guider. Halva turen ägnas åt traditionell sightseeing och andra halvan även då sightseeing men kombinerat med stopp på ett par ställen för att prova på lokalt bryggd öl på ett par ställen utvalda just för er.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  The Warsaw food tour

  Spendera ett par timmar med en lokal foodjunkie! Denna tur är perfekt för den matintresserade som vill lära sig mer om Polens matkultur, ni får lära er den spännande historian bakom Polens matkultur och provsmaka polska delikatesser.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Fly spot - en flygande upplevelse!

  Kul och spännande upplevelse där du får känna på hur det är att flyga! Du flyger på en luftstråle i en kammare av glas som simulerar fartvinden precis som under ett fallskärmshopp i fritt fall. Kul och adrenalinhöjande!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Laga polska piroger

  Här blir ni stjärnor på att tillverka polska piroger! Tillsammans med en kock får ni lära er konsten att laga piroger. Kul aktivitet att göra tillsammans med kollegor eller vänner.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.