Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Julbordsresa Budapest

Julbordsresa för grupper och företag Budapest

Boka in årets julbord och ta med dig vänner, familj eller företag och res till härliga Budapest! Under december månad bjuder Budapest in er till att upptäcka de ungerska jultraditionerna. Välkomna julkänslan och förbered mage och sinne för det kommande firandet. Från slutet av november är Budapest en metropol av julmarknader som dagligen har öppet. Både inomhus och utomhus marknader finns och Vörösmarty Square på pestsidan är namnet på den största.

I detta paket ingår flyg t/r från Stockholm/Köpenhamn, tre nätter på 4-stjärnigt hotell, julmiddag en kväll, privat transfer t/r, frukost, flygskatter. Det tar drygt en timme att flyga och transfer från flygplatsen tar cirka 15 minuter.

Vill ni ha någon aktivitet inbokad som t.ex. en guidad stadsrundtur i gamla stan eller kanske ett mötesrum bokat på hotellet så hjälper vi er med det.

Denna resa går att boka för sällskap från fyra personer och uppåt och går att göra från den 23 november 2019 och hela december ut.

Paketpris fr.

5495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller tåg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Julmiddag första kvällen
 • Transfer t/r från flygplatsen/tågstationen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Direktflyg till Budapest avgår från Stockholm Arlanda, Skavsta, Göteborg, Malmö och Köpenhamn Kastrup. Flyget går varje dag. De flesta som gör denna resa åker fredag-måndag men denna resa går lika bra att göra t.ex. söndag-onsdag.

  Flygtiden till Budapest är cirka två timmar.

  Transfer från flygplatsen in till centrala Budapest tar cirka 25 minuter.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Riga som vi använder ligger antingen i gamla stan eller inom kort promenadavstånd. Här får ni mycket hotell för pengarna!

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter och aktiviteter hjälper vi er att arrangera och boka in. Se ett par förslag för just Riga längre ner på denna sida! Vill ni ha hjälp att ordna studiebesök på företag i er bransch så hjälper vi även till med det.

  Restauranger, julmiddag en kväll ingår i grundpaketet. Utöver det så vill ni så hjälper vi gärna till att ordna luncher och middagar för övriga tider och dagar. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing till fots

  Guidad promenadtur i Budapest. Guiden möter upp på hotellet och tar er med på sightseeing, vi har både svensk- och engelsktalande guider.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Vinprovning & middag

  Provsmaka några av de bästa ungerska vinerna på Domus Vinorum, en autentisk vinkällare inhyst i ett gammalt källarsystem under staden. Här berättas det om den ungerska vinproduktionens historia i källarvalv med gamla fat och antika flaskor. Ett tips är att boka in middag på en restuarang i närheten efter vinprovningen.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Kurs i att laga strudel

  First Strudel House ligger centralt mitt i Budapest och det är stadens bästa ställe för att bekanta sig med den ungerska strudeln. Se först hur tillverkningen går till och prova sedan själv! I utflykten ingår provsmakning av strudlar samt kaffe. Besöket tar ca 1,5 h.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  SPA & Thermalbad

  Badkulturen är stor i Ungern och Budapest har flest termalbad och spa av världens alla huvudstäder. De två största och mest kända termalbaden i är Széchenyi och Gellert. Passa på att besöka något av dessa under vistelsen!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Teambuilding

  Upptäck den ungerska huvudstaden tillsammans med dina lagkamrater genom att lösa uppgifter på olika platser runt om i staden. Besök sevärdheter, möt lokalbefolkningen och upptäck nya smaker. När alla uppgifter är lösta samlas ni igen på hotellet och det vinnande laget utses! Aktiviteten tar ca 3 timmar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.