Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Julbordsresa Riga

Julbordsresa för grupper och företag Riga

Boka in årets julbord i mysiga Riga, ta med dig vänner, familj eller företag. Ni bor på ett bra medelklasshotell mitt i Riga, äter julmiddag på en av Rigas trevligaste restauranger och njuter av julstämningen och julshopping på julmarknaden i gamla stan. Riga är fullt av medeltida gränderna och jugendarkitekturen bidrar till den mysiga stämningen.

I detta paket ingår flyg t/r från Stockholm/Köpenhamn, två nätter på 4-stjärnigt hotell, julmiddag en kväll, privat transfer t/r, frukost, flygskatter. Det tar drygt en timme att flyga och transfer från flygplatsen tar cirka 15 minuter.

Vill ni ha någon aktivitet inbokad som t.ex. en guidad stadsrundtur i gamla stan eller kanske ett mötesrum bokat på hotellet så hjälper vi er med det.

Denna resa går att boka för sällskap från fyra personer och uppåt och går att göra från den 30 november 2019 och hela december ut.

Paketpris fr.

4495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg eller båt t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Julmiddag första kvällen
 • Transfer t/r från flygplatsen/hamnen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport & avstånd

  Direktflyg till Riga avgår från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Riga är cirka en timme.

  Båt/färja till Riga avgår från Stockholm.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 15 minuter in till centrala Riga.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Riga som vi använder ligger antingen i gamla stan eller inom kort promenadavstånd. Här får ni mycket hotell för pengarna!

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter och aktiviteter hjälper vi er att arrangera och boka in. Se ett par förslag för just Riga längre ner på denna sida! Vill ni ha hjälp att ordna studiebesök på företag i er bransch så hjälper vi även till med det.

  Restauranger, julmiddag en kväll ingår i grundpaketet. Utöver det så vill ni så hjälper vi gärna till att ordna luncher och middagar för övriga tider och dagar. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Sightseeing till fots

  Ha din egna svensktalande guide i två timmar. Guiden möter er på hotellet och tar er runt till Rigas sevärdheter.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Bunkervisit

  Upplev en bunker från forna sovjettiden. Provsmakning av vodka.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.