Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 8:00-16:00
info@europaweekend.se

Evenemangskalender

Evenemangskalender

På gång runt om i Europa.
Evenemang i Europa
  mar
  15
  fre
  Formel 1 @ Spanien, Frankrike, Österrike, Tyskland, Italien m.fl.
  mar 15 – sep 11 heldag
  Formel 1 @ Spanien, Frankrike, Österrike, Tyskland, Italien m.fl. | 0

  Formel 1-evenemanget går världen över, med destinationer som Spanien, Frankrike, Österrike, Tyskland, Storbritannien och Italien för att nämna några av de som ligger närmast geografiskt. Vi ordnar med flyg, boende och biljetter så ni får uppleva det bästa av denna häftiga tävling. Kontakta våra duktiga projektledare på info@europaweekend.se, eller telefon 08-21 00 92.

  jul
  6
  lör
  Tour de France @ Frankrike
  jul 6 – jul 28 heldag
  Tour de France @ Frankrike

  Cykelfantastens dröm! Upplev Tour de France, ett av världens största etapplopp, på plats i Frankrike. Denna prestigefyllda tävling pågår under tre veckor i juli och avslutas med en storslagen målgång i Paris. Boka hotell i god tid och upplev ett av världens absolut största idrottsevenemang!

  jul
  24
  ons
  Fêtes de Bayonne @ Bayonne, Frankrike
  jul 24 – jul 28 heldag
  Fêtes de Bayonne @ Bayonne, Frankrike

  Magisk stämning utlovas när Bayonnes gator fylls till bredden av glada festivaldeltagare, ALLA iklädda karakteristiska vita kläder med röd scarf runt halsen och rött band knutet runt midjan. I fyra dagar pågår festligheterna oavbrutet från morgon till kväll med konserter och uppträdanden, och överallt längs gatorna serveras mat och dryck. En upplevelse!

  aug
  2
  fre
  Royal Edinburgh Military Tattoo @ Edinburgh
  aug 2 – aug 24 heldag
  Royal Edinburgh Military Tattoo @ Edinburgh | Scotland | Storbritannien

  Royal Edinburgh Military Tattoo är en av Edinburghs ikoniska festligheter som lockar besökare från hela världen. Stadens vackra slott utgör en fantastiskt imponerande bakgrund när musik- och dansföreställningar varvas med uppvisningar av militärorkestrar. En helt otrolig upplevelse som en bör åka och se minst en gång i livet! Vi ni åka till Edinburgh för att se Military Tattoo så kontakta oss, vi kan hjälpa er också med flyg och hotell eller om ni vill gå på det medan ni är på vår populära resa Skottland runt med bil på egen hand.

  aug
  24
  lör
  Notting Hill Carnival @ London
  aug 24 – aug 26 heldag
  Notting Hill Carnival @ London

  Londons största gatufest fyller stadsdelen Notting Hill med smaker, färger och rytmer från Karibien! Karnevaldeltagare i färgsprakande dräkter dansar längs gatorna som kantas av spännande food trucks. Musik och dofter fyller luften och atmosfären kokar under dessa livliga dagar!

  aug
  31
  lör
  Europas största loppmarknad @ Lille, Frankrike
  aug 31 – sep 1 heldag
  Europas största loppmarknad @ Lille, Frankrike

  Loppisfynd så långt ögat kan nå när Europas största loppmarknad under ett par dagar samlar flera tusen försäljare i franska Lille. Denna gigantiska loppis lockar stora skaror besökare som vill fynda, och förstås njuta av klassikern moules frites som blivit synonym med loppmarknaden.

  sep
  5
  tor
  Vinfestivalen i Budapest @ Budapest, Ungern
  sep 5 – sep 8 heldag
  Vinfestivalen i Budapest @ Budapest, Ungern

  Denna stora vinfestival hålls vid det vackra Budaslottet i centrala Budapest. Besökare kan prova viner från hela landet, och även internationella viner presenteras. Ett välfyllt program med utställare, konserter och en traditionell parad med dansare och musiker bidrar till härlig stämning! Perfekt läge att även utforska den pampiga ungerska huvudstaden.

  okt
  16
  ons
  Bokmässan i Frankfurt @ Frankfurt
  okt 16 – okt 20 heldag
  Bokmässan i Frankfurt @ Frankfurt

  Bokmässan i Frankfurt räknas som världens största bokmässa sett till antal utställare och är en av årets viktigaste litterära händelser. Under fem dagar finns förlag, författare och litteraturentusiaster från hela världen på plats för att ta del av detta enorma event som bjuder på möten, nätverkande och inspiration.