Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Grupp- och konferensresor Dubai

GRUPP & KONFERENS DUBAI – Färgstarka Dubai är en pulserande metropol i ständig förändring. Här, i Förenade Arabemiratens största stad, finns ett gigantiskt utbud av nöjen och sevärdheter, och här kan du beskåda några av världens maffigaste byggnadsverk. Den som gillar shopping kan besöka världens till ytan största shoppingcenter, Dubai Mall. Kronan på verket är Burj Khalifa, världens högsta byggnad som sträcker sig upp mot himlen och bjuder på makalös utsikt. Förutom en ultramodern stadskärna lockar Dubai också med traditionella marknader, fantastiska matupplevelser, spektakulära helikopterturer, fartfylld ökensafari och en lång sandstrand som erbjuder välkommet svalkande vågor under den glödande solen. Flygtiden till Dubai är cirka sex timmar och transfer från flygplatsen in till Dubai tar cirka 20 minuter.

Paketpris fr.

7595:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4/5-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Direktflyg till Dubai avgår från Stockholm Arlanda, Köpenhamn Kastrup och Oslo Gardermoen.

  Flygtiden till Dubai är cirka sex timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 20 minuter.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Dubai är fina och håller bra priser! Här finns det många utmärkta hotell för grupper som behöver mötes- och konferenslokaler. Hotellen ligger antingen i närheten av de stora shoppinggalleriorna eller vid stranden i Dubai.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Dubai längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger – Dubai har ett oslagbart restaurangutbud med något för alla smaker och plånböcker. Välj mellan traditionell arabisk mat eller trendig middag vid strandpromenaden. Slå på stort någon av kvällarna och lyxa till det med en gourmetmiddag på någon av stadens prisbelönta restauranger. Många av Dubais restauranger serverar inte alkohol så det är en bra idé att kolla med oss innan om ni vill ha hjälp att hitta ett trevligt ställe som erbjuder vin och öl till maten.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Dubai sightseeing

  En stadsrundtur är ett av de bästa sätten att utforska både den historiska och den glamorösa sidan av Dubai. Under denna tur kommer vi bland annat att se Burj Al Arab, den segelformade byggnaden som är världens enda 7-stjärniga hotell och den vackra, konstgjorda ön Palm Island med höjdpunkten Atlantis Hotel. Vi besöker också den livliga guld- och kryddmarkanden och majestätiska Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Vi rekommenderar att göra denna tur första eller andra dagen på resan.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Ökensafari med BBQ-middag

  Upplev en fartfylld ökensafari i den gyllene öknen! Ni hämtas upp vid ert hotell på eftermiddagen och åker sedan jeep rakt ut i öknen där våra erfarna chaufförer kör så att sanden yr. Det känns verkligen som att åka berg- och dalbana. En riktig adrenalinupplevelse som garanterat får hjärtat att slå snabbare! Chaufförerna anpassar färden efter era önskemål. Under turen kommer vi att göra stopp för att känna den härliga sanden mellan tårna och fylla mobilen med foton. Efter detta finns chansen att åka sandboard i öknen för den som vill. Sandboard är som snowboard men på sand istället för snö, fartfyllt och kul! När vi åkt färdigt slår vi oss ner med ett glas champagne och beundrar den vackra solnedgången. För de som vill finns också möjlighet att rida kamel. Under tiden som vi njuter av solnedgången förbereds grillen i beduinlägret. Här bjuds det på god BBQ-buffé med lokal touch till arabiska toner och magdans.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Dubai Autodrome

  Prova på att köra mäktiga racerbilar på professionell racerbana och upplev kraften i Audis senaste uppgraderade version av R8 V10! Upplevelsen börjar med en genomgång där du får instruktioner och tips om hur du hanterar bilen på banan. Efter genomgången är det dags att sätta sig bakom ratten och köra. Det går även att boka samma upplevelse med Audi TT, McLaren och en single seater racerbil. Helt klart ett minne för livet!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Flyg i vindtunnel

  Flyg fritt i luften i en vertikal vindtunnel! I luftströmmar på upp till 200 km/h kan du uppleva den otroliga känslan av fritt fall utan att hoppa från ett plan. Under de hisnande 120 sekunderna finns en instruktör med och ger vägledning under hela upplevelsen. Den här upplevelsen är ett måste! Möjlighet finns att lägga till extra minuter för den som vill njuta lite extra.