Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Miami & Key West

Grupp- och konferensresor Miami&Key West

GRUPP & KONFERENS MIAMI & KEY WEST – Lyxa till det med en konferensresa till härliga Florida! Ni bor tre dagar i Miami och två dagar i Key West och här på USAs östkust är det varmt och soligt året runt. Storstadspuls med eleganta butiker och spännande restauranger, vita sandstränder och makalöst nattliv, i Miami tar möjligheterna aldrig slut. Influenserna från närliggande Karibien märks tydligt, här finns till och med ett Little Havanna. Den sköna blandningen av palmer, filmstjärnor och strandhäng lockar ständigt nya besökare till denna multikulturella metropol! Flygtiden till Miami är cirka 13 timmar och transfer från flygplatsen in till Miami tar cirka 30 minuter.

Paketpris fr.

12495:-

I priset ingår:

 • Direktflyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Flyg till Miami avgår från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Miami är cirka 13 timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 30 minuter in till centrala Miami.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Miami har bra standard! Utmärkta hotell för grupper som behöver mötes- och konferenslokaler. Hotellen ligger i Miami Beach med närhet till strand, restauranger och uteliv.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Miami längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, välj mellan enklare Diners och finare restauranger. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Rundtur i Miami på land och vatten

  Sightsseing i Miami från både land och vatten i ett och samma fordon – en amfibiebuss! Som passagerare kommer ni att få se många av South Beach mest kända sevärdheter samtidigt som vår guide berättar roliga och intressanta historier om stan. Ni kommer även få uppleva när vår 10 ton tunga buss kör ner i Biscayne Bays vatten och förvandlas till ett fartyg. Härifrån ser ni lyxvillor och Miamis vackra skyline. Detta är något ni inte får missa!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Stadsjakt i South Beach och Miami

  Ett stadsäventyr där ni får visa prov på tankeförmåga, logistik, och samarbete. Ni delas upp i mindre grupper och sen är det dags att med hjälp av de kluriga ledtrådarna hitta spännande hotspots och intressanta sevärdheter i South Beach. Under tiden som ni försöker lösa gåtorna kommer ni att se berömda platser som News Café, Versace Mansion, Clay Hotel och Mango. Laget som tjänat ihop mest poäng vinner. Dvs laget som löst flest gåtor vinner.  En rolig aktivitet där det aldrig är långt till skratt. Man kan avslutas aktiviteten med en lunch där man presenterar det vinnande laget.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matrundvandring i Miami Beach

  Denna guidade matrundtur i Miami tar dig med på en tre timmars kulinariskt äventyr genom Miami Beach. Totalt gör vi 5 matstopp. Under tur får vi lära oss om den lokal historian, arkitektur, livsstil och kultur.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Matrundvandring i Little Havana

  Utforska matkulturen i Miamis Little Havana och smaka utsökt mat från stadens bästa kubanska restauranger. Träffa lokala konstnärer för att upptäcka deras unika konstverk och hör rytmerna av karibisk musik medan vi promenerar längs gatorna.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Djuphavsfiske i Key West

  Här behandlas alla som yrkesfiskare, oavsett kunskapsnivå. Nybörjare, barn och erfarna sportfiskare kommer att ha lika stor chans att fånga marlin, sailfish, haj, mahi (guldmakrill), kingfish, havsabborre och annan fisk som lever i de djupa vattnen i Atlanten. En upplevelse ni sent kommer att glömma.

  Den här typen av djuphavsfiske gör man lämpligast på en liten båt med max 6 resenärer. Det finns stora charterbåtar som tar 20 personer också, men det blir inte riktigt samma äventyr.

  När vi fiskat klart åker vi till Half Shell Raw Bar” som ligger i den andra fiskehamnen. Där lämnar vi fram dagsens fångst och ber de tillaga enligt kaptenens instruktioner. Maten kommer in fint upplagt och smakar ljuvligt gott!

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  90-minuters guidad motorbåtstur

  Ett spännande sätt att uppleva Miami. En perfekt blandning av sightseeing och äventyr. Luta dig tillbaka och njut av den fantastiska utsikten över den magiska staden.
  Under turen kommer ni att uppleva Millionaire Row, historiska landmärken, Star Island, Palm Island, och mycket mer. Du kan även få syn på några av södra Florida djurliv, som delfiner, sjökor, pelikaner och mer.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Everglades träsksafari

  Upptäck nationalparken Everglades unika ekosystem under den här 3-timmars turen från Miami Beach. Ta en tur i liten grupp och beundra djurlivet på en träskbåttur följt av en alligatorföreställning.
  Everglades National Park är en av de största nationalparkerna i USA samt den största tropiska våtmarken i världen. Everglades ligger bara 50 minuter utanför Miami.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.