Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Kapstaden

Grupp- och konferensresor Kapstaden

GRUPP & KONFERENS KAPSTADEN – Fantastiska Kapstaden är en kulturell smältdegel som lockar miljontals besökare varje år. Upplev allt från Table Mountains oslagbara vyer och livliga Waterfront till härliga stränder, vingårdar, kulturella evenemang och magiskt vackra omgivningar. Sydafrika är djupt präglat av sin dramatiska historia, något som inte minst kan upplevas på fängelseön Robben Island där Nelson Mandela spenderade många år av sitt liv. Denna afrikanska juvel är oförglömlig att uppleva tillsammans med kollegorna eller kompisgänget. Kapstaden lämnar ingen oberörd! Flygtiden till Kapstaden är cirka 14–16 timmar och transfer från flygplatsen in till centrum tar cirka 20 minuter.

Paketpris fr.

11895:-

I priset ingår:

 • Flyg t/r
 • Boende på 4-stjärnigt hotell
 • Konferensrum/mötesrum
 • Transfer t/r från flygplatsen
 • Frukost alla dagar
 • Skräddarsydd digital anmälningssida
 • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

  OFFERTFÖRFRÅGAN

  Offert inom 24 timmar

  Ring oss på 08-21 00 92


  BRA ATT VETA

  Transport, flyg & avstånd

  Flyg till Kapstaden avgår från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter och Köpenhamn Kastrup.

  Flygtiden till Kapstaden är cirka 14-16 timmar.

  Transfer från flygplatsen tar cirka 20 minuter in till centrala Kapstaden.

  Hotell & konferens

  Hotellen i Kapstaden, här kan man bo både i centrala Kapstaden på fina hotell eller på gårdar och herrgårdar runt om för ett mer naturnära boende.

  Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

  Utflykter & restauranger

  Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Kapstaden längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

  Restauranger, välj mellan enklare och finare restauranger. Vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

  Bokningsförloppet

  Vad händer efter förfrågan
  Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

  I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

  Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

  Förfrågan
  Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

  AKTIVITETER & UTFLYKTER

  Kul och annorlunda sightseeing

  Upplev Kapstadens höjdpunkter från en motorcykel med sidovagn. Åk med på en roliga och spännande resa genom Kapstadens vackra landskap. Vi åker genom Bo-Kapp-distriktet, Signal Hill och runt Champmans Peak Drive. En annorlunda och väldigt uppskattad upplevelse. Detta är definitivt en aktivitet alla kommer att prata om när de kommer hem.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Choklad- och vinprovning i Stellenbosch

  Sydafrika är känt världen över för att göra populära och prisbelönta viner. Denna halvdagstur tar dig till denna vackra vinregion Stellenbosch. Stellenbosch är otroligt vackert, med bergen i ryggen och vingårdar så långt ögat kan sträcka sig.

  Provningens sommelier kommer att berätta om historia och tillverkningssätt innan vi sätter igång med smakprovningen och upptäcker vilka viner som passar till vilken typ av choklad. En väldigt uppskattad smakrik upplevelse.

  Provningen genomförs i grupp under handledning av en entusiastisk sommelier.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Djuphavsfiske Hout Bay

  Njut av en härlig fiskdag i Hout Bay beläget ca 40 min från Kapstaden. Åk med på en fantastisk fisketur med erfaren kapten och besättning. Under denna tur har ni möjlighet att fånga en mängd olika fiskarter. Här är det vanligt att skåda delfiner och valar. En upplevelse man sent kommer att glömma.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Dyka med hajar

  En unik upplevelse som Sydafrika är känt för är att dyka med vithajar. Man åker ut med en båt och lockar till sig hajarna, sen kliver man ner i en metallbur under vattnet och tittar på hajarna på nära håll. Att dyka med vithajar är en av de mest rika naturupplevelser man kan få vara med om i Sydafrika. Man kan välja att antingen beskåda dessa fulländande rovdjur i säkerhet från båten eller se dem ifrån säkerheten i en stålbur nedsänkt i vattnet. Ett minne för livet.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Heldagsutflykt till Kapahalvön, Godahoppsudden och Boulders Beach

  Under denna tur kommer vi även att stanna till vid pingvin kolonin som ligger strax utanför kustaden Simon’s Town. Passa er för de små och söta pingvinerna, för de hakas om de kommer åt. Resan fortsätter längst kusten, till en liten kustby som heter Kalk Bay där vi äter en fisk och skaldjurs lunch på en restaurang som heter Harbour House som ligger med utsikt ut mot havet.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

  Dagstur till Taffelberget och Robben Island

  Vi har satt ihop en stadstur runt Kapstaden med många intressanta sevärdheter. Vi tar linbanan upp till toppen av det praktfulla 1085 m höga Taffelberget med spektakulär utsikt över vackra Kapstaden. Det är också vanligt att vandra upp för berget och det finns olika leder av olika svårhetsgrad. Sen åker vi vidare och tar färjan över till Robben Island, där Nelson Mandela satt fängslad i 19 år av sina 27 år som fånge. Hans cell har bevarats i sitt ursprungliga skick och visas för besökare som får kika in genom gallret i järndörren. Ingen får lov att gå in i cellen. Ett undantag gjordes för Obama. De flesta guider är före detta fångar.

  En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.