Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 8:00-16:00
info@europaweekend.se

Åland

Grupp- och konferens Åland

GRUPP & KONFERENS ÅLAND – Mellan Sverige och Finland ligger fantastiska Åland som med sina över 6 700 öar anses ha en av världens vackraste skärgårdar. Dessutom har öriket flest soltimmar i Norden under sommarhalvåret. Under en konferens på Åland kan du njuta av storslagen natur, mängder av utomhusaktiviteter och ett lugn som återfinns överallt. Oavsett om man väljer att bo inne i huvudstaden Mariehamn eller ute på någon av öarna så finns den vackra naturen och havet inpå knuten. Till Åland kan man resa året runt med färja som avgår både från centrala Stockholm och från Kapellskär en timme norr om Stockholm. Avgångarna går morgon, eftermiddag och kväll och resan tar ett par timmar. Avstånden på Åland är korta och det tar inte mer än 45 minuter att köra från hamnen i Mariehamn till öns nordligaste spets.

Paketpris fr.

3195:-

I priset ingår:

  • Båt t/r från Kapellskär alternativt Stockholm
  • Boende i två nätter på Åland
  • Tillgång till konferensrum på båten
  • Lunch/middag ena sträckan
  • Transfer t/r
  • Frukost alla dagar
  • Digital skräddarsydd anmälningssida
  • Er unika rese-app med program och all viktig info

OFFERTFÖRFRÅGAN

Offert inom 24 timmar

Ring oss på 08-21 00 92


BRA ATT VETA

Transport med båt & avstånd

Båt/färja till Åland avgår från Stockholm, Kapellskär och Grisslehamn med Viking Line och Eckerölinjen.

Båten till Åland tar ca två och en halv timme från Kapellskär och Grisslehamn, och sju timmar från Stockholm.

Transfer från hamnen i Mariehamn/Eckerö tar mellan 10 och 45 minuter beroende var på Åland ni bor.

Hotell & konferens

Hotellen på Åland är i de flesta fall härligt naturnära. Välj mellan hotell, stugor och bungalows och njut av jacuzzibad eller dopp i havet med tillhörande strandbastu. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till 150 personer. Grupper på max 45 personer kan även välja det fantastiska alternativet att ha en egen ö helt för er själva.

Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

Utflykter & restauranger

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Åland längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

Restauranger, på Åland arrangerar vi allt från middag med efterföljande barhäng inne i Mariehamn till enklare picknicklunch på klipporna eller hamburgerlunch hos ett lokalt ölbryggeri. Vi tipsar om bra ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

Bokningsförloppet

Vad händer efter förfrågan
Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

Förfrågan
Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Rundtur på Åland

Gör en rundtur på Åland tillsammans med lokalguide. Turen innehåller bland annat besök på Ålands nya fantastiska sjöfartsmuseum, besök på ett lokalt bryggeri och en härlig lunch.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Cykeltur och bryggeribesök

Guidad cykeltur till ett av Ålands lokala bryggerier. Här har vi vår åländske lokalguide med oss och turen inkluderar fabriksvisning, ölprovsmakning och rejäl lunch. Vi cyklar till bryggeriet och tar bussen på returen.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Fisketävling

Fisketävling i Mariehamns skärgård. Tillsammans med professionella kaptener och fiskeguider anordnar vi ett komplett arrangemang med rejäla och sjösäkra båtar, fiskeutrustning för abborr- och gäddfiske, varma flytoveraller samt picknicklunch, kaffeservering och fiskesup.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Kanottur i skärgården

En vacker kanotfärd i skärgården kring Mariehamn med inhyrda kanoter, flytvästar och sakkunnig ledning och guide från friluftsentreprenörerna SGU.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Teambuilding Slaget om Bomarsund

Teambuildingaktiviteten Slaget om Bomarsund är en rolig gruppaktivitet som lockar till mycket skratt. Här delas gruppen in i mindre lag som på ett lättsamt och roligt sätt tävlar mot varandra i olika typer av samarbetsövningar. I de olika delmomenten krävs bland annat samarbete, precision och snabbhet. Lagen tävlar i aktiviteter som prickskytte med jätteslangbella, lådstafett, tornbygge och spikslagning. Aktiviteterna är utformade så att alla som vill kan delta!

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.