Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 9:00-17:00
info@europaweekend.se

Västkusten

Grupp- och konferens till Västkusten

GRUPP & KONFERENS VÄSTKUSTEN – Ta tåget till Göteborg för er nästa konferens! Förläng sommarkänslan med ett par dagar i den idylliska skärgården eller känn stadens puls under något av alla festliga evenemang som arrangeras i Göteborg året runt. Här finns några av Sveriges bästa konferenshotell, många med SPA och rekreationsmöjligheter för att få tid till avkoppling mellan mötena. Passa på att prova kräft- och krabbfiske – det finns inget bättre än att tillaga sin egen fångst på bryggan i Marstrand med ett glas bubbel i handen.  Välkomna till “bästkusten”! Restiden till Göteborg är ungefär tre timmar från Stockholm Central.

Paketpris fr.

3695:-

I priset ingår:

  • Tåg & buss t/r
  • Boende på 4-stjärnigt hotell eller konferensgård
  • Frukost alla dagar
  • Skräddarsydd digital anmälningssida
  • Er egen digitala rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare

OFFERTFÖRFRÅGAN

Offert inom 24 timmar

Ring oss på 08-21 00 92


BRA ATT VETA

Transport & avstånd

Tåg till Göteborg tar drygt tre timmar från Stockholm Central och ungefär 2,5 timmar från Malmö.

Transfer, vi hjälper även till att chartra en buss direkt från ert kontor till Göteborg eller exempelvis Marstrand och Tylösand. För de riktigt stora grupperna kan man dessutom chartra sitt eget tåg. Kontakta oss så berättar vi mer

Hotell & konferens

Hotell och boende, vare sig ni vill bo inne i Göteborg, ute på en skärgårdsö eller utmed kustbandet i Halland och Bohuslän finns ett hotell eller konferensgård som passar alla typer av grupper. I Göteborg är det aldrig långt till restauranger och folkliv från de centralt belägna hotellen. I Marstrand eller Tylösand finns också härliga restauranger på bekvämt avstånd och konferenshotellen erbjuder i regel helpension där maten håller hög kvalité.

Konferens- & mötesrum, meddela gärna redan i er förfrågan om ni behöver konferensrum under resan och om möjligt vilka dagar och tider. Annat som är bra för oss att veta är vilken utrustning ni behöver (projektor, blädderblock, papper & pennor etc.) samt vilken set-up ni önskar (skolsittning, biosittning, U-shape eller styrelsesittning).

Utflykter & restauranger

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, se några förslag för Västkusten längre ner på denna sida. Vi hjälper även till att ordna studiebesök hos olika företag på plats.

Restauranger, vi tipsar om härliga ställen, hjälper till att boka, tar fram menyer och meddelar restaurangerna om eventuell specialmat önskas.

Bokningsförloppet

Vad händer efter förfrågan
Vårt mål är att ha offert klar till dig inom 24h. Denna tid kan variera beroende på resans omfattning, antal personer och vad som ska ingå.

I samband med att du får din offert får du också information om hur länge pris/platstillgång gäller, dvs. hur snart du bör bekräfta din bokning.

Efter att du bekräftat offerten tar vi hand om bokning, arrangemang av middagar, konferens, aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas behöva. Vi finns där för er under hela resan från början till slut.

Förfrågan
Förfrågan gör du antingen genom formuläret på denna sida, mailar till info@europaweekend.se eller slår en signal till oss på 08-21 00 92. Varmt välkommen!

AKTIVITETER & UTFLYKTER

Teambuilding Mästarnas mästare

Mästarnas mästare och mångkamp i skärgården är två exempel på olika teambuildande aktiviteter vi kan arrangera i samband med er konferens. Kämparglöd, fokus och samarbete krävs – svett, skratt och en härlig stund med kollegorna utlovas!

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Kräft- och krabbfiske eller ostrontur

Kräft, krabbfiske och ostrontur med doft av tång och nykokta skaldjur på bryggan. Fiske och ostronturen startar i Marstrand. Vi färdas ut med någon av våra fiskebåtar där vi berättar om hur det går till att odla och skörda ostron i Bohuslän. Vi plockar med oss fångsten hem för gemensam tillagning och avsmakning på bryggan.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Frågesport med vinprovning

Här kombinerar vi det bästa av två världar – frågesport med dryckesprovning. Lagvis skall ni komma på vart resan är på väg. När vi är framme skall ni svara på frågor om vår destination och prova ett vin från regionen.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.

Kajakpaddling

Kajak är det mest naturnära och smidigaste sättet att ta sig fram på vattnet. Det går smidigt & enkelt och tekniken att paddla är lätt att lära. Vi glider fram längs med kustremsan och under resans gång får ni även lära er lite mer om teknik, manövrering av kajaken samt säkerhet. Vi erbjuder även kanotpaddling om så önskas, pris på förfrågan.

En aktivitet för er? Meddela i förfrågan för mer info och pris i offert.