Ring oss på 08-21 00 92
Vardagar 8:00-16:00
info@europaweekend.se

Hyra hus utomlands

Hyra hus utomlands

Hyra hus utomlands

Saker att tänka på

Först och främst behöver du komma underfund med vad du är ute efter. Är det sol & bad, shopping, kultur, eller kanske något helt annat som lockar?  När du vet det, är första steget avklarat. Därefter behöver du bestämma vart du ska åka. Slutligen är det dags att känna efter om du vill hyra en lägenhet, eller om du vill ha tillgång till ett eget hus. Det finns naturligtvis för- och nackdelar med bägge delar – vad som passar dig och dina behov vet bara du.

 

Då du har bokat ditt boende, kan följande lilla checklista vara klok att gå igenom;

 

  • När är bytesdagen?
  • Hur tar jag mig mellan flygplatsen och boendet?
  • Ingår sängkläder och handdukar i hyran?
  • Vad finns att göra i området?
  • Hur tar jag mig runt, om jag inte har bil – finns kollektiva transportmedel?

 

Tryggt att hyra hus utomlands

Att hyra hus utomlands ska vara enkelt, och det är viktigt att du känner dig trygg med hela processen. Exempelvis är alla hus och lägenheter kvalitetssäkrade, för att garantera bästa möjliga vistelse för dig. Dessutom finns personal som står till tjänst dygnet runt, vid behov. Bland annat har de hand om nyckelhantering, och kan hjälpa till att besvara frågor om ditt boende, service i närheten, samt vad som finns att göra i området. Behöver du hjälp med något praktiskt, så som att hyra en bilbarnstol, eller vill du veta var närmsta apotek ligger? De hjälper dig.

 

Vidare finns lokalkontor på de flesta av destinationerna, men i det fall detta saknas finns alltid en nyckelförvaltare som hjälper dig. Han eller hon hjälper dig att hitta till och komma tillrätta i ditt semesterboende, och kan ge tips på aktiviteter och sevärdheter.

Frihet

Går du och drömmer om ljumma kvällar i solnedgången, vita stränder och promenader bland olivlundar och citronträd? Kanske lockar lata dagar vid poolen, kulturella vandringar eller besök på vingårdar. Eller längtar du upp bland Alpernas snötäckta bergstoppar, för att njuta av lugnet och stillheten?

 

Säg att du vill uppleva en ny miljö, men samtidigt ha utrymmet och bekvämligheten som du har hemma. Då kan ett hotellrum kännas lite begränsande. Ett alternativ kan då vara att hyra en lägenhet. Eller ett helt hus! Kanske ska ni bjuda med er kompisarna och gå ihop om en riktig lyxvilla?

 

Fördelar med att hyra hus utomlands

Med ett eget boende, får du större frihet och fler valmöjligheter. Exempelvis begränsas du inte av utbudet på traktens restauranger, utan kan laga vad du vill hemma i det egna köket. Med en egen pool, behöver du heller aldrig springa ut i ottan och säkra en solstol eller störas av försäljare. Och så slipper du trängas med andra.

 

Vi hyr ut hus och lägenheter utomlands, och oavsett vart du längtar tror vi att vi har ett boende att erbjuda dig.

Partners