Om oss

Om oss

Europaweekend är ett privatägt företag med bas i Stockholm. Vi är ett gäng personer som brinner för det vi arbetar med, weekendresor och paketresor inom Europa. Vi vänder oss till dig som privatperson och till företag, föreningar och andra större sällskap. Vi arrangerar årligen ca 200 grupp- och konferensresor för sällskap av varierande storlek, allt från ett fåtal resenärer upp till ett par hundra personer. Utöver det anordnar vi weekendresor och bilrundresor för privatpersoner.

Mål, vision och arbetsglädje

Vi drivs av glädjen hos våra resenärer som kommer hem efter en fantastisk resa och upplevelse. Vår vision och vårt mål är att vara en av Sveriges bästa arrangörer av weekendresor och grupp- och konferensresor, både som leverantör mot konsument och som arbetsgivare. Värdeord som vi försöker leva efter här på kontoret är kunskap, kvalitet, trygghet och arbetsglädje.

Kunskap, kvalitet och nära samarbeten

Vi åker själva regelbundet till våra destinationer, både för att säkerställa kvaliteten på de hotell, restauranger och aktivitetsarrangörer vi samarbetar med och även för att hitta nya guldkorn. Vi vill ge dig weekendpaket med känsla och arbetar bara med hotell och andra leverantörer som vi känner väl. Hotellen är utvalda med omsorg, bra standard och centralt läge står i fokus, och vi har i de flesta fall själva besökt eller bott på hotellet.

Vårt mål är att du alltid ska vara 100 % nöjd med din resa – vid bokningen, under resan och efteråt när du kommit hem igen.

Välkommen till oss!

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

 

reco-rekommenderat-foretag-europaweekend

 

 

Vilka vi är

jeanette-sandberg-europaweekend

Jeanette Sandberg

Grundare av företaget
jeanette@europaweekend.se
08-21 00 92
Jeanette startade Europaweekend år 2007. Tycker själv att hon har ett fantastiskt jobb med härliga kollegor, underbara kunder och roliga projekt. På bilden i franska alperna och åker skidor i La Clusaz – för övrigt tips på en mysig skidort.

mia-asker-europaweekend

Mia Asker

Projektledare
mia@europaweekend.se
08-12 13 15 34
Mia är kontorets solstråle och älskar att resa till nya destinationer. Ett par av favoritländerna som hon dock gärna återvänder till är  Spanien, Japan och Israel där hon tidigare bott. På bilden väntar hon på en taxibåt i härliga Venedig.

isabella-carlfors-europaweekend

Isabella Carlfors

Projektledare
bella@europaweekend.se
08-12 13 15 35
Isabella älskar att resa till destinationer där hon får åka skidor utför. De destinationer som hon besökt senast och längtar tillbaka till är San Sebastian och Nice. På bilden på stranden i ett novemberkyligt men härligt Jurmala.

Ylva Gewalli

Projektledare
ylva@europaweekend.se
08-12 13 15 32
Ylva har en lång erfarenhet av att arrangera grupp och konferensresor över världens alla hörn. Från pittoreska Krakow till vackra vingårdar utanför Mendoza i Argentina. Ylva älskar att nosa upp hotell som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga!

evelina-sjodin-europaweekend

Evelina Sjödin

Projektledare
evelina@europaweekend.se
08-12 13 15 36
Evelina gillar naturupplevelser och försöker få in det både i och utanför stadspulsen under sina resor. Det kan vara till exempel Irlands vilda kust eller Parc Güell i Barcelona. På bilden vid floden Donau i mysiga Budapest.

linda-andersson-europaweekend

Linda Andersson

Frankrikespecialist
linda@lafrancedmc.com
08-21 00 92
Linda pendlar mellan Paris och Stockholm och efter många år i Frankrike vet hon var alla godbitar finns att hitta, och detta vill hon gärna dela med sig av till sina kunder, favoriter är Loiredalen och franska rivieran. På bilden på tur med vespa på franska rivieran.

Marie Näslund

Projektledare
marie@europaweekend.se
Marie är tjänstledig och är just nu ute på en riktig långresa. Marie är en riktig globetrotter och älskar att upptäcka nya destinationer. Trivs som fisken i vattnet oavsett om hon sitter på en gammal spårvagn i Lissabon, utforskar en slottsruin i Skottland eller pratar med lokalbefolkningen på en bar i Baskien.

bo-valpeters-europaweekend

Bo Valpeters

CIO, partner
bo@europaweekend.se
Bo är delägare i Europaweekend och arbetar till vardags på Sveriges kanske trevligaste digitala byrå Bazooka! Bo har påbrå från Lettland dit han ofta resor och de senaste resorna har gått till franska rivieran, Madrid, Malta och Island!

Jobba hos oss

Tycker dina kunder och du själv att du är Sveriges bästa arrangör av grupp & konferens? Vi söker efter duktiga medarbetare! Skicka ett mail till jobb@europaweekend.se.

Praktik/LIA

Går du en resebranschutbildning och vill göra din praktik/LIA hos oss? När vi har möjlighet så tar vi emot och då under vår/höst. Skicka ett mail till praktik@europaweekend.se.

Presentkort

Vill du ge bort presentkort på resa? Maila din beställning till info@europaweekend.se. Skriv med summa, namn som ska stå på presentkortet och uppgifter till dig som beställare med adress och telefonnummer. Köper ni presentkort som ska vara blanka så skriv med det så lämnar vi namnfältet tomt. Betalning med kort eller på faktura. Presentkort är giltiga i två år och gäller som betalning för alla våra resor.